Mivel 2015-ben több, mint kétezren kedveltetek minket, készültünk nektek egy kis meglepetéssel:

TeSó-s falinaptár 2016-ra!

Ideális eszköz, hogy kedvenc blogunk bejegyzéseit olvasgassuk a következő évben is. A fotópályázatunk képeivel készült naptár A3-as méretű, álló laptájolású. Jó minőségű lapjai, stabil, spirálozott szerkezete garantáltan kibírják 2016 gyűrődéseit.

Miért ajánljuk neked?

a. Mert neked, igen, NEKED csináltuk. Azért készült el, hogy irodád, lakásod, házad dísze legyen. Olyan szeretettel készítettük, amilyen szeretettel a blogot is írjuk Neked.
b. A bejegyzések, a fotók, a nyomtatás, mind-mind kárpátaljai termék. Ez tényleg a miénk. Ha folyamatosan olvasol minket és jelent neked valamit az, amit leírunk, átadunk, akkor úgy érezheted, hogy ez valóban a Tiéd is 🙂
c. Ideális újévi ajándék, egy egész évig folyamatosan használható! Nagybetűs, nagyszámos, a nagyi se képes félreolvasni! Meg vannak jelölve az egyházi év mozgó és rögzített ünnepei benne! Van igeszakasz a képeken, van bejegyzésrészlet minden hónap alatt! Értékes ajándék, ezzel is megmutathatod megbecsülésedet a megajándékozott iránt! Amennyiben ezek az érvek sem elegendők:
d. Mert megvásárlásával támogatod szolgálatunkat és programjainkat. Megtetted már?

A naptárhoz a Beregszászi Református Könyvesboltban lehet hozzájutni december 30.-tól! Igény szerint el tudunk juttatni néhány példányt Péterfalvára, Tivadarba, Nagyszőlősre is!

A naptár ára 80 UAH. Kérdéseiteket, rendeléseiteket várjuk a kriszteso@gmail.com e-mail címre és facebook oldalunkra.

1910473_926274190741505_8674039189331922247_n