Szerző

Pataki Gábor

Szerző

Bemutatkozo-kep-PG

Jelmondatom: Mire vágyunk? Békesség, megelégedettség, boldogság. Nekem békességem van, mert tudom, hogy egyszer megelégedett és boldog leszek.
Ahogy a fenti gondolat is jelzi: még úton vagyok. Istennek hála, több dolog megadatott az életembe: születtem és élek Kárpátalja (számomra) fővárosában, Mezőkaszonyban; bár nem terveztem, de tanár lettem (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola), presbiter és ifjúsági munkás vagyok a gyülekezetemben, a KRISZ és TeSó régi motorosa; továbbá világot is láttam, de gyökeret is vertem.
Viszont még vannak terveim, álmaim, feladataim, amit el szeretnék érni, meg szeretnék valósítani. Mikor sok gondolat összegyűl bennem, akkor szeretem leírni, ami foglalkoztat, de nem vagyok egy sokat írogató típus. Ennek ellenére remélem, hogy találkozunk még jónéhányszor a blogunkon!

Nemrég – újra – találkoztam egy szokásos felnőtt-gyermek képpel, amit általában hitoktatók szoktak megosztani. Egy hittantanár elmondta azt a helyzetet, amikor beszélgetett a gyerekekkel és mesélt nekik arról, hogy mit jelent az, amikor Jézus megtisztít és fehér leszel, mint a hó. Továbbá – folytatva a tanítást – amikor…