„Ébredj fel, aki alszol, támadj fel a halálból, és felragyog neked a Krisztus.” (Ef 5,14b)

Uram, dicsőítelek és magasztallak, mert te vagy a világosság. Köszönöm, hogy te fényt derítesz az elrejtett dolgokra, átvilágítasz Igéddel és megtisztítasz bűneimtől. Köszönöm mindazt, amit eddig is megmutattál nekem, kérlek vezess ebben az adventben tovább a hit útján. Eléd viszem a dolgaimat, amiket szeretnék sötétben tartani: …

Uram, adj szabadulást! Kérlek magamért és azokért, akik sötétségben, fájdalomban és gyászban élnek. Kérlek, Te légy vigasztalójuk és vezesd ki őket a fényre. Emeld fel a szegényt, az árvát, az elhagyottat. Légy ott a mélynyomorban is, Uram. Hadd hozzam név szerint is Eléd ismerőseimet, akik sötét helyzetben vannak:

Könyörgöm azokért is, Uram, akik lelki sötétségben járnak és még nem ismerték fel a Te istenségedet. Kérlek, légy ott azokkal, akik nélküled szeretnének készülni és ünnepelni. Te ragadd meg azok szívét, akik csupán le szeretnék tudni az imádságot és az igehallgatást. Adj élő hitet nyugdíjasnak és fiatalnak egyaránt. Uram a Te örömhíred hadd nyissa fel a lelki sötétségben élők szemét!

Név szerint is juttasd eszembe őket, hogy könyörögjek értük: …

Jöjj, Jézus és ébreszd fel, támaszd fel hitünket!

← Vissza a naptárba

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .