Mennyei Atyánk!

Te vagy az élet Ura. Tőled kaptuk a saját életünket, és te vagy az, aki minden teremtett élőlénynek életet adtál, megteremtetted ezen a földön. Hálásak vagyunk ezért a világért, amit nekünk ajándékoztál.

Arra kérünk, hogy az élet Uraként ajándékozd meg új élettel, gyermekkel azokat, akik erre vágynak.

Te vagy az, aki életet tudsz teremteni ott is, ahol az talán lehetetlennek látszik. Te vagy az, aki áldást tudsz adni, és mi csak kérni tudjuk azt.

Nyisd meg a szemüket, hogy a nehézségeik és kétségeik között is naponta meg tudják látni, hogy ott vagy mellettük és nem hagytad el őket. Érezzék, tudják, hogy nem bünteted őket, hanem éppen ellenkezőleg, te adsz erőt nekik napról napra, hogy tovább tudjanak menni.

Köszönjük neked azt, hogy tanítasz minket elfogadni a kezedből az ajándékaidat. Elfogadni, hogy olykor nem úgy és nem akkor teljesíted a kéréseinket, ahogy mi szeretnénk. De mégis tudjuk, hogy szeretettel veszed körül az életünket és jóval akarsz minket megajándékozni.

Kérünk, adj nekünk bölcsességet, hogy tudjuk segíteni, jól szeretni azokat, akik küzdenek, vágyakoznak arra, hogy megszülessen a gyermekük. Te adj helyénvaló, bátorító szavakat okos tanácsok helyett a szánkba, hogy tudjunk előre lépni és támogatni, ha arra van szükségük, vagy éppen hátralépni, ha az segít nekik.

Életadó Istenünk, köszönjük, hogy elfogadod a kéréseinket. Taníts, vezess minket, hogy elfogadjuk a kezedből azt, amit nekünk adsz ma.

Ámen.


Ha te/ti is gyermekáldásra vágytok és ebben a helyzetben szeretnétek lelki segítséget kapni, akkor keressétek:

Lakatos Enikőt, ha Budapesten vagy a környékén éltek:
egyéni vagy páros beszélgetések, illetve online és személyes sorstárs csoport
+3630-562-6855, korlelk.bp@gmail.com

Arany Barbarát, ha Debrecenben vagy a környékén éltek:
egyéni vagy páros beszélgetések, illetve induló személyes sorstárs csoport
+3630-594-6030, zahabnun@gmail.com

Ha a környezetedben van érintett, oszd meg vele a lehetőséget!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .