“Egyenesedjetek fel, és emeljétek fel a fejeteket, mert közeledik a megváltásotok.” Lk 21,28b

Úr Jézus!

Most van itt az ideje annak, hogy örvendezzek. Hogy várakozószívvel számoljam vissza a napokat, hiszen hamarosan megérkezel. Megszületsz abban a bizonyos jászolban.

De Úr Jézus, én olyan távolinak érezlek, és fogalmam sincs,mikor romlottak el a dolgok ennyire. Jelenleg nem vagyok képes túllátni önmagamon, a gondjaimon, a fájdalmamon és a veszteségeimen. Úgy érzem, nincs erőm örvendezni.

Ezért ma arra kérlek, hogy hajolj le hozzám, és sírj velem.Hadd érezzem a közelségedet! Nem kellenek megoldások vagy hasznos tanácsok,csak tudnom kell, hogy TE tényleg törődsz a nyomorúságommal. A szívem mélyén tisztában vagyok azzal, mennyire szeretsz, de kérlek Uram, add, hogy most ne csak tudjam, de higgyem is el végre, és ne kérdőjelezzelek meg folyton. 

Köszönöm Neked, hogy nem passzívan vagy jelen az életemben. Hogy amikor vigasztalni szerettél volna, Te magát az Úr Jézust küldted el hozzám. Azért is hálás vagyok, hogy nem kell kevesebbnek éreznem magam attól,ha most nem mosolyogva várom az ünnepeket. Hogy nálad ugyanolyan helyem van megtörve és üresen, mint örömmel telve.

Uram, ebben a csendben arra kérlek, ölelj át, és vonj közel magadhoz.

Ámen.

← Vissza a naptárba

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .