Are-You-a-Content-Writer-Check-Out-These-10-Amazing-Sites-That-Will-Pay-You-for-Your-Writing

A TeSó blog (a Kárpátaljai Református Ifjúsági Szervezet blogja) alkotói pályázatot hirdet Jó a szó, TeSó! címmel. A pályázat témája: a TeSó blog szellemében megírt bejegyzés megírása.

A megmérettetésen részt vehet bárki nemtől, lakhelytől, felekezettől függetlenül, aki elmúlt 16 éves.

Egy beküldő maximum 3 darab bejegyzéssel pályázhat, amely még sehol nem jelent meg, két témakörben:

  • Keresztyén szellemiség és életvitel a 21. században
  • A Biblia, mint a megújulás könyve

Formai követelmények: a mű számítógépes szövegszerkesztő programban felszedve 2000-3000 karakter hosszúságú lehet (szóközökkel együtt). Minden pályaműhöz kötelező csatolni minimum egy darab illusztráló fotót (legalább 600×400 pixel méretben), esetleg videót. A pályázókat kérjük, fordítsanak figyelmet az illusztrációk hivatkozási helyeinek, internetes elérési útjainak megjelölésére is.

Beküldési határidő: 2016. július 31. 24:00

Beküldés módja:

  • E-mailben a kriszteso@gmail.com címre. Az e-mail tartalmazza a pályázó nevét, címét, telefonszámát, valamint a beküldött mű címét és csatolmányként az alkotást, valamint az illusztrációkat. A levél tárgyaként az Alkotói pályázat címet kell feltüntetni.

A beküldött blogbejegyzéseket a TeSó blog tagjai közül felállított szakmai zsűri bírálja el a beküldési határidőt követő 7 naptári napon belül. Első díj: 500 UAH, második díj: 300 UAH, harmadik díj: 150 UAH. A díjakat elegendő pályázat megérkezése esetén osztjuk ki, a zsűri fenntartja a jogot a díjak módosítására. Amennyiben nem érkezik be elegendő pályamű, a zsűri különdíjakban részesíti a pályázókat. A díjazott és a zsűri döntése alapján kiválasztott pályaműveket publikáljuk a TeSó blog weboldalán és Facebook-oldalán. A díjazottakat az értékeléstől számított 7 napon belül értesítjük a megadott elérhetőségeiken, továbbá a nyertesek listáját közöljük weboldalunkon is. A díjátadás időpontjáról értesítjük az érintetteket.

Pályázni kizárólag olyan alkotásokkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, korábban még nem publikálták azokat semmilyen felületen, továbbá nem sértik harmadik személy jogait. Amennyiben a beadott művek mégis sértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a TeSó blogot mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni!

A blogbejegyzések beküldésével a pályázó feljogosítja a TeSó blogot a cikkek publikálására a szerző megjelölésével a kiírásban szereplő weblapokon és Facebook-profilokon, a Kárpátaljai Református Ifjúsági Szervezet (KRISZ) és/vagy a Kárpátaljai Református Egyház (KRE) rendezvényein, továbbá engedélyezi azok teljes vagy részleges felhasználását a blog saját kiadású egyéb nyomtatott és digitális tartalmaiban, felületein és ajándéktárgyain (pl. képeslap, hűtőmágnes). A TeSó blog szerkesztősége fenntartja a jogot a bejegyzések formai vagy stilisztikai javítására, melyet a szerzővel egyeztetve végzünk el.

A TeSó blog szerkesztősége

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .