12903738_1047038018694653_1939579746_o

Nem tudom, mi a nehezebb: összefoglalni ezt a negyven napot, minden gondolattal, amit az Isten elénk hozott, vagy kiválasztani egyet, amihez ragaszkodni szeretnék. Amikor elkezdtük írni ezt a naptárt, bennem volt egy kis kétely: végig tudjuk mi ezt csinálni? Komolyan, negyven napon keresztül minden nap tudunk valamit mondani? Kegyelmet kaptunk arra, hogy így legyen.

Ebben az időben egyvalami mélyült el bennem, de nagyon: a kiválasztottakat alkalmassá teszi az Isten. Az elején talán mi sem voltunk alkalmasak arra, hogy végigvigyük ezt a sorozatot. A végére mi csodálkoztunk legjobban, hogy a végére értünk. Hála érte.

Húsvét van. Nem a locsolkodás és a főtt sonka, a sárga túró ünnepe, hanem a feltámadásé és a Feltámadotté. Ünnepeld ezt az ünnepet ma úgy, TeSó, hogy utazz egy kicsit a múltba! Olvass bele ismét azokba az írásokba, amik építettek és válassz ki egy kihívást, amihez ragaszkodni fogsz! Hidd el, arra a kihívásra kiválaszt az Isten és alkalmassá is tesz arra, hogy végigcsináld.

Kegyelemben gazdag, aktív ünnepléssel telt ünnepet kívánok Neked!

Kihívás: Ne hagyd abba! Gondolj vissza az elmúlt hetekre, válassz ki egyet, amiben gyakorolni szeretnéd magad. Határozd el, hogy ezekre a jövőben is figyelsz!

Ötlet: Fodorné Nagy Sarolta: Böjti tanácsok gyülekezeteink számára

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .